Molenwater 47 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Over de praktijk

De praktijk ontleent zijn naam aan een eeuwenoude monumentale boom in de tuin waar wij op uitkijken. Wij hopen u te kunnen ontvangen in een warme en lichte sfeer, in overeenstemming met de groene omgeving.

De vier huisartsen, dokter Albers, dokter Buijs, dokter Roest en dokter Verhage werken samen in maatschapsverband. Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Wij leiden zowel huisartsen als praktijkassistentes op. Voor de huisartsenopleiding is de praktijk verbonden aan de Erasmus universiteit in Rotterdam.

In onze praktijk werken zes praktijkassistentes.
Voorts zijn er verschillende praktijkondersteuners werkzaam, zowel voor chronische lichamelijke aandoeningen als voor psychische problematiek.

Daarnaast vinden verschillende eerstelijns werkers onderdak in onze praktijk, zoals fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en cesartherapeut.

Actueel

13/05

Spaanstalige en Portugese patienten
In verband met pensioneren van dokter Albers, voorzien voor medio 2023, kunnen wij helaas geen nieuwe Spaans- of Portuge...

Lees meer
05/07

Vaccinatiebewijs / Coronacheck.app
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht o...

Lees meer
Archief