Molenwater 47 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

LSP / toestemming uitwisseling van uw gegevens

Uw toestemming is nodig voor uitwisseling van uw gegevens
Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Met die informatie kunnen zij ervoor zorgen dat u betere zorg krijgt. Voor het opvragen van uw gegevens, maken zij allen gebruik van een beveiligd elektronische uitwisselingssysteem genaamd het LSP, Landelijk Schakel Punt. Via dit systeem kunnen zorgverleners snel en betrouwbaar medische gegevens inzien. Om uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw medische gegevens te waarborgen, mogen huisarts, apotheek en ziekenhuis niet zomaar uw gegevens delen. U moet hiervoor eerst toestemming geven. Uw huisarts, apotheker of medisch specialist in een ander ziekenhuis mag deze gegevens alleen raadplegen als dat nodig is voor uw behandeling.

U kunt online toestemming geven via het zorgplaza van het  ADRZ: https://www.zorgplazazeeland.nl/form/mijntoestemming

In de wachtkamer van onze praktijk, op de tafel, vindt u ook een formulier wat u kunt invullen, en inleveren bij de assistente. De assistente zal dan zorg dragen voor uw aanmelding.

 

Naar archief

Actueel

09/07

Tijdelijke huisarts
Van 29 juli tot en met 14 augustus zal dr.K. van Leusden ons team versterken in verband met de vakantieperiode....

Lees meer
24/05

Bereikbaarheid tussen 12.00 - 13.00 uur
Met ingang van heden is de praktijk tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten. Voor SPOED, als zijnde levensbedreigende situ...

Lees meer
Archief