U bent hier

Home

Nieuws

Dinsdagmiddag 27 juni praktijk gesloten

Wegens een gezamenlijke nascholing is de praktijk op dinsdagmiddag 27 juni gesloten. Praktijk Bruynzeel neemt waar voor spoedgevallen, telefoonnr: 0118-615814. De nascholing gaat over telefonische triage. Zoals in de meeste huisartspraktijk al gebruikelijk is willen wij voortaan ook vragen met welke klacht iemand bij de huisarts komt. Dit is bedoeld om de mate van spoed beter in te kunnen schatten en de tijdsduur van het consult beter te kunnen plannen. Graag horen wij van u hoe u dit ervaart.

Zwangerschapsverlof dokter Buijs

Van 1 juli tot 1 november gaat collega Buijs met zwangerschapsverlof. De maanden juli en augustus zal J. Joseph, waarnemend huisarts, haar vervangen. De maanden september en oktober worden waargenomen door J. Warmink. Hij is nu als huisarts in opleiding bij ons in de praktijk en zal eind augustus zijn opleiding voltooien.
Natuurlijk kunt u gedurende deze maanden ook terecht bij de andere huisartsen: Albers, Roest en Verhage.

Medische opvang asielzoekers

Samen met een andere Middelburgse huisartsenpraktijk leveren wij de huisartsgeneeskundige zorg aan asielzoekers uit het Middelburgse asielzoekerscentrum. Het centrum beschikt over een eigen medische dienst met assistentes en verpleegkundigen die de eerste medische opvang doen. Zij selecteren patiƫnten die door een huisarts gezien moeten worden.