Molenwater 47 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Huisarts in opleiding

Dokter Albers is als huisartsopleider verbonden aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam.Om huisarts te kunnen worden moet een arts zich gedurende drie jaar specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Twee stages van elk een jaar bij een huisartsopleider maken daar een belangrijk deel van uit.
Vanzelfsprekend kan een arts alleen leren door zelfstandig patiënten te zien, echter steeds onder toezicht en begeleiding van de huisartsopleider. Gaandeweg de opleiding leert de huisarts in opleiding steeds meer zelfstandig werken.
U kunt als patiënt dus gevraagd worden door de huisarts in opleiding gezien te worden. U levert daarmee een bijdrage aan de toekomst van de huisartsenzorg.
Soms is het voor opleidingsdoeleinden nodig dat een consult op video wordt opgenomen die dan later besproken wordt met de opleider. Vanzelfsprekend zal om uw toestemming gevraagd worden. De opnames worden na gebruik gewist.
Mocht u de huisarts zelf willen spreken, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk, wilt u dat dan aangeven bij het maken van de afspraak? Op- of aanmerkingen ten aanzien van de huisarts in opleiding zijn welkom!

Momenteel is onze huisarts in opleiding Willemijn Geluk.

Willemijn stelt zich hieronder even kort voor:

Per maart 2019 ben ik als huisarts in opleiding een jaar werkzaam in praktijk de Vleugelnoot. In Leiden studeerde ik af als arts, waarna ik verder zuidwaarts vertrok om in Rotterdam de huisartsenopleiding te gaan doen. Het eerste jaar werkte ik in een huisartsenpraktijk in Rotterdam. Het tweede jaar deed ik werkervaring op binnen de psychiatrie, ouderenzorg en spoedeisende hulp op de Zuid-Hollandse eilanden. Met veel plezier rond ik aankomend jaar de opleiding af  binnen de Vleugelnoot en geniet tijdens mijn vrije tijd van het prachtige zeeuwse landschap.

 

Actueel

13/03

BELANGRIJKE MEDEDELING MET BETREKKING TOT HET CORONA - VIRUS
LET OP Belangrijke mededeling tav COVID-19 / Corona - virus   Ga niet de praktijk binnen zonder afspraak  ...

Lees meer
02/03

Corona - virus
Voor informatie over het Corona - virus verwijzen wij u door naar de website van thuisarts.nl: https://www.thuisarts....

Lees meer
Archief