Molenwater 47 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Huisartsen

C.J.E.M. Albers
Alvorens huisarts te worden heb ik enkele jaren gewerkt als arts assistent in ziekenhuizen in Nederland en Curaçao, vervolgens heb ik als tropenarts gewerkt voor artsen zonder grenzen in Mozambique en Cambodja In 1994 heb ik mij gevestigd als huisarts in Middelburg, sinds 2004 leid ik jonge artsen op tot huisarts via het huisartseninstituut van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen.
M. Buijs
In 2008 ben ik afgestudeerd als arts aan het Erasmus MC in Rotterdam. Daarna ben ik opgeleid tot huisarts in Ossendrecht en Veere. Vanaf 2012 werk ik als huisarts in Middelburg en vanaf 2013 samen met collega Albers en Roest in de Vleugelnoot. Binnen de praktijkorganisatie houd ik mij bezig met kwaliteit en chronische zorg. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk, de andere dagen zorg ik voor mijn drie kinderen.
A. Roest
Na in Antwerpen geneeskunde gestudeerd te hebben, heb ik enige tijd als poortarts in Bergen op Zoom gewerkt. Vervolgens heb ik in Rotterdam de huisartsopleiding gedaan, terwijl ik werkte in opleidingspraktijken in Middelburg en Serooskerke. In 2012 heb ik de praktijk van collega Wortelboer overgenomen en na een tijdje als solist op de Korendijk gewerkt te hebben, vind ik het erg prettig om de voordelen van de samenwerking hier in de Vleugelnoot te mogen ervaren. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen.
K. Verhage
Mijn studie geneeskunde heb ik voltooid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik 2 jaar gewerkt als poortarts in het ziekenhuis Walcheren, nu ADRZ. De huisartsopleiding heb ik in Rotterdam en Middelburg gedaan. Na de huisartsopleiding heb ik korte tijd bij diverse praktijken in Middelburg waargenomen en lange tijd gewerkt in Oostkapelle en Grijpskerke. Per 1 december 2016 kom ik het team bij de Vleugelnoot versterken. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Actueel

28/01

Online agenda
Het is vanaf nu mogelijk via de website online een afspraak te maken, mits u een account heeft.Dit account kunt u aanvra...

Lees meer
03/01


Met ingang van het nieuwe jaar zal Maartje Zwemer als praktijkondersteuner de werkzaamheden van Marleen van der Horst ga...

Lees meer
Archief